Wirtschaftsplattform Bucklige Welt

A Bucklige Welt Gazdasági Platform a gazdaságot szolgáló regionális szolgáltatóvá nőtte ki magát!
A Bucklige Welt Gazdasági Platform már az előző támogatási időszakban is számos sikeres tevékenységet tudott megvalósítani. A Buckl-tallér (Buckltaler), a minőségi védjegy, vagy a Business Party csak néhány példa ezek közül.
Most pedig a platform a Leader-programm, valamint a REGIONET aktív uniós projekt segítségével új elképzelésekbe és
tevékenységekbe kezd, amelyek támogatni fogják a régió gazdaságát. Különös súlyt fektetnek a cégek minőségi munkájára, s egyben ez képezi a platform jövőbeni munkájának fókuszát

A BUCKLIGE WELT RÉGIÓHOZ 23 TELEPÜLÉS TARTOZIK:
Bad Erlach, Bad Schönau, Bromberg, Edlitz, Grimmenstein, Hochneukirchen-Gschaidt, Hochwolkersdorf, Hollenthon, Katzelsdorf, Kirchschlag, Krumbach, Lanzenkirchen, Lichtenegg, Pitten, Scheiblingkirchen-Thernberg, Schwarzau am Steinfeld, Schwarzenbach, Seebenstein, Thomasberg, Walpersbach, Warth, Wiesmath, Zöbern.

TEVÉKENYSÉGEK

  • Business Speed Dating („gyorsrandi” cégeknek) – a vállalkozóknak a legrövidebb időn belül lehetőségük volt a régió más vállalkozásait megismerni és önmagukat bemutatni.
  • A gazdasági platform kifelé való megjelenésének aktualizálása.
  • Business Party – a rendezvényen összesen 350 fő vett részt. A tevékenység középpontjában az aktuális gazdasági helyzet, valamint az ipari tanulókkal kapcsolatos kezdeményezések álltak.

 


Wirtschaftsplattform Bucklige Welt

Ransdorf 20
2813 Lichtenegg
Tel.  0676/ 9187028
wirtschaft@buckligewelt.at

http://www.buckligewelt.at


Deutsch Magyar