ZURÜCK ZUR ÜBERSICHT


A TRIESTINGTAL GAZDASÁGI FÓRUM


A regionális munkacsoportból 2009 októberében fejlődött ki a Triestingtal Gazdasági Fórum Egyesület. A határon
átnyúló REGIONET aktív projekttel együttműködésben a hálózatosodás, a marketing, a szakképzés és kooperáció területén folyik a munka.

TRIESTINGTAL RÉGIÓ 12 TAGTELEPÜLÉSBŐL ÁLL:
Altenmarkt, Berndorf, Enzesfeld-Lindabrunn, Furth, Günselsdorf, Hernstein, Hirtenberg, Kaumberg, Leobersdorf, Pottenstein, Schönau,  Weissenbach.

TEVÉKENYSÉGEK

  • A Triestingtal Gazdasági Fórum nyitórendezvényére a Hernsteini kastélyban került sor. Itt bemutatatták a Triestingtal Gazdasági Fórum céljait és elképzeléseit, majd ezt követően a politika és a gazdasági élet magas rangú képviselőinek tettek fel kérdéseket a regionális vállalkozói hálózatok témához kapcsolódóan.
  • A gazdasági fórum brosúrájának nyomdai elkészítése és terjesztése a rendezvények keretében, valamint a gazdasági fórum céljainak a régió településeivel való megismertetése fontos szerepet játszik a gazdasági fórum ismertségi fokának növelésében.
  • A REGIO Sourcing volt az első regionális beszerzési vásár, amelyen 150 vállalkozó vett részt a régióból, valamint Magyarországról. A rendezvény célja az együttműködés segítése volt a regionális nagyvállalkozások, valamint a kis- és mikrovállalkozások között, továbbá a kapcsolatok létesítése.
  • A regionális vállalkozások ágazati regisztere

Wirtschaftsforum Triestingtal
Leobersdorfer Straße 42
2560 Berndorf

Tel/Fax:   02672/870 01 
office@wftt.at

www.wftt.at

 Deutsch Magyar