ZURÜCK ZUR ÜBERSICHT


A SCHNEEBERGLAND GAZDASÁGI PLATFORM


Schneebergland régió 18 településének vállalkozói hálózatba tömörültek és 2008 decemberében megalapították a Schneebergland Gazdasági Platform Egyesületet. A Schneebergland Gazdasági Platform támogatja a regionális gazdaságot olyan közös tevékenységek megvalósításában, mint a hálózatosítás, a marketing, a szakképzés és a kooperáció. A gazdasági platform tevékenységei és intézkedései a 8 elnökségi tag lelkes munkája, továbbá a Schneebergland kisrégió és a REGIONET aktív projekt támogatása révén valósíthatók meg.

A SCHNEEBERGLAND GAZDASÁGI PLATFORMHOZ TARTOZÓ TELEPÜLÉSEK A KÖVETKEZŐK:
Bad Fischau-Brunn, Grünbach am Schneeberg, Gutenstein, Höfl ein an der Hohen Wand, Hohe Wand, Markt Piesting, Miesenbach, Muggendorf, Pernitz, Puchberg am Schneeberg, Rohr im Gebirge, Schrattenbach, St. Egyden am Steinfeld, Waidmannsfeld, Waldegg, Willendorf, Winzendorf-Muthmannsdorf, Würflach.

TEVÉKENYSÉGEK

  • A gazdasági platform alapítása óta információs rendezvényekre került sor a fi zetési felszólítások, a vállalkozásfi nanszírozás, az energetika, valamint a közbeszerzési jog kérdéskörében.
  • A regionális vállalkozások feltérképezése és hálózatosítása körében jelentős lépés volt a vállalkozói adatbank létrehozás a www.schneebergland.biz honlapon.
  • A gazdasági platform brosúrájának nyomdai elkészítése és terjesztése a rendezvények keretében, valamint a gazdasági platform céljainak a régió településein való ismertetése fontos szerepet játszik a szervezet ismertségi fokának növelésében.
  • A vállalkozások egyperces bemutatkozása elvén üzletember-találkozókra került sor annak érdekében, hogy a regionális vállalkozásokat meg lehessen ismerni, és egymással hálózatba szervezni.

Wirtschaftsplattform Schneebergland

2753 Markt Piesting, Marktplatz 1

Tel.  0122/7673100  oder  0676/81220347 

wirtschaftsplattform@schneebergland.biz
www.schneebergland.biz
Deutsch Magyar