ZURÜCK ZUR ÜBERSICHT


Wirtschaft - Netzwerk Südburgenland

Region Oberwart

A kezdetet három lépés jelentette: 1. Választottunk egy nevet. 2. Kitaláltuk a logónkat. 3. És létrehoztuk a honlapunkat. Célokat vizionálunk, közösen hozzuk a döntéseket, ágazatokat kötünk össze, határokat ívelünk át, együtt dolgozunk: tevékenységünk során ezeknek a fő irányelveknek igyekszünk mindenkor megfelelni.

TEVÉKENYSÉGEK
• A nyitórendezvénynek, és egyben a Délburgenlandi Gazdasági Hálózat első találkozójának Bad Tatzmannsdorf adott otthont, ahol a célok és törekvések kerültek bemutatásra. Emellett a burgenlandi gazdaság ismert személyiségei meséltek sikereikről.
• A www.w-n-s.eu honlap elindítása, valamint szórólapok nyomtatása és rendezvényeken, vásárokon történő terjesztése is segít ismertté tenni a Délburgenlandi Gazdasági Hálózatot.
• Dr. Szeliga vállalkozói tanácsadó és bohócdoktor elsöprő, közönséget is megmozgató, csattanókban gazdag „Who more – humor az üzletben“ című előadásában ecsetelte a jó és megfelelően adagolt humor fontosságát – az üzleti életben is.
• A két újszerű workshop – „Találd meg a céged egyediségét!“ és „Bemutatkozás egy percben“ – alkalmával a résztvevők többek között megtanulták, hogyan ismerhetik meg egymást egy mindössze egyperces prezentáció segítségével, illetve hogyan különböztethetik meg magukat a versenytársaktól. További téma volt, hogy hogyan lehet az egyedi terméktulajdonságokat láthatóvá tenni, és eközben hitelesnek maradni?
• Az első üzletember találkozó 2010-ben nagy sikert aratott, és a jövőben évente megrendezésre kerül. Célja a régió vállalkozói együttműködésének előmozdítása.
Roman Wappl
Tel.: +43 (0)5 9010-2474
E-Mail roman.wappl@rmb-sued.at
DI Gerald Guttmann
Wirtschaftskammer Burgenland, Regionalstelle Oberwart
Raimundgasse 36, 7400 Oberwart
www.w-n-s.eu
info@w-n-s.eu oder gerald@guttmann-bau.at  

 Deutsch Magyar